Всяка година се провеждат различни международни търговски изложения в различни части на света, като Германия, Италия, Франция, Обединено кралство, Испания, САЩ, Хонг Конг и др., Свързани с различни сектори, търговските изложения предоставят големи търговски възможности, поради факта, че производители, доставчици, купувачи и дизайнери се срещат, за да създадат бъдещи бизнес перспективи и възможности.

Поради тази причина е необходимо участниците да знаят кои са най-големите търговски изложения в света и да имат съответния календар, който им позволява да разработят адекватно планиране и по този начин , да постигнат своите краткосрочни, средносрочни и дългосрочни цели.

Ето някои шоута в Европа, които си струва да бъдат посетени:

  1. PANORAMA BERLIN – Европейският пазар за водещи модни брандове! Провежда се през януари в Берлин, Германия с 600+ дизайнерски компании в дамско и мъжко облекло, обувки и аксесоари. Посещава се от 50 000+ купувачи търговци на дребно, агенти за електронни магазини, дистрибутори, професионални доставчици др.
  2. PURE LONDON – Pure London и Pure Man е най -доброто място за продажба и закупуване на нови колекции. Провежда се през февруари и август в Лондон, Великобритания с 735+ модни марки и се посещава от 19 500+ търговци но дребно, онлайн търговци на едро и дребно, поддоставчици на текстилната и модна индустрия, търговски представители, дизайнери, представители на медиите.
  3. WHO IS NEXT – Водещо модно търговско изложениe с повече от 25 годишен опит след създаването си, Who’s Next е лидер на международни изложения за дамска мода в Европа. Провежда се в Париж, Франция и през септември и януари събитието събира около 50 000 посетители на Parc des Expositions на Porte de Versailles в Париж, за да посетят 1200 международни марки в категория Ready-to-wear.
  4. TRANOÏ – Водещо B-to-B събитие на Седмицата на модата в Париж, Франция. Провежда се четири пъти годишно по време на Седмицата на модата в Париж. Модните събития TRANOÏ помагат за установяването на връзки между търговци на дребно от висок клас и иновативни дизайнери чрез най-подготвените търговски изложения.
  5.  PREMIERE VISION PARIS – Глобално събитие за модни професионалисти в продължение на 3 дни, 2 пъти годишно, в Paris-Nord Villepinte, основните индустрии, доставящи материали и услуги на световната модна индустрия (включително: Прежди, Тъкани, Кожа, Дизайн, Аксесоари, Производство) се събират в Париж.
  6. PREMIERE CLASSE – Незабравимото модно изложение на Седмицата на модата в Париж, Франция в продължение на 30 години събитието представя аксесоарните тенденции на предстоящия сезон и младите творци, които създават модата на утрешния ден. Признат със своята селекция от висок клас, изложението представя марки и създатели на бижута, обувки, кожени изделия и аксесоари, Ready-to-wear облекло, специално подбрани за тяхната креативност, оригиналност и стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *